Wie is Arvid?

Biersommelier Arvid BergströmNaast Internationaal Biersommelier, ben ik kok, docent aan de bieropleiding. En ik jureer bij bierkeuringen en -wedstrijden. Er zijn lezingen, trainingen over bier en eten (zoals Bier en Kaas, Bier en Vega, Bier en Barbecue) mogelijk en uiteraard  geniet ik. Daarnaast ben ik lid van het Bestuur van het Nederlands Gilde der Biersommeliers en werk aan projecten van verschillende brouwerijen, voor vele bedrijven in de bierbranche en vele bierfestivals en congressen. 

Daarnaast zijn er vaak masterclasses, bierproeverijen voor leuke groepen mensen, trainingen en advies aan horeca personeel. Voor een aantal cafés en restaurants stel ik regelmatig de bierkaart samen en combineer ik de gerechten op de menukaart samen met fantastische bieren. Ook zijn er bierdiners mogelijk, zoals het Groninger Bierdiner. Het is erg leuk om met chefkok en brouwers na te denken over nieuwe combinaties van bier en eten.

Mocht je advies nodig hebben, dan kunt u mij via het onderstaand formulier bereiken. Ik ben altijd opzoek naar mooie combinaties. Kijk ook eens op de mitra-site voor mooie combinaties van bier en kopstoten! 

Daarnaast ontwerp en bedenk ik graag boeken met als grote rode draad het combineren van bier en eten, welk onderwerp zou jij graag een keer zien?

Wil je een keer een proeverij meemaken dan kun je hier eens kijken! Wil je een keer een bierproeverij tijdens een rondvaart door de Haagse grachten, kijk dan hier.