Masterclasses en proeverijen

Locked in the Beer Shop

Op vrijdag 31 mei is weer een LOCKED in the Beer Shop, op de locatie, REINKENSTRAAT 3. Kom je ook genieten van een aantal prachtige bieren en een mooi verhaal? Er is een beperkt aantal plaatsen, klik op de datum voor de link naar de tickets. En de volgende is in juni, misschien wel op een boot en daarna in juli 2024. And a new Locked in the Beer Shop on Friday may 31st. Get your tickets here.

Locked in the Beer Shop is usually the last Wednesday of the month, but sometimes it’s on a different day.

ORVAL uniek trappistenbier

Orval is het fantastische trappistenbier dat gebrouwen wordt in het zuiden van België. Op een speerworp afstand van Frankrijk. Het kent veel verschillende smaken. Kom je ze ook ontdekken tijdens een masterclass? Wil je er één bij jou in de buurt, laat het weten!

  • Uden: de Orval masterclass is op donderdag 8 mei bij House of Beers in Uden.
  • Alkmaar: de Orval masterclass is op dinsdag 28 mei bij Proeflokaal de Boom in Alkmaar.
  • Ermelo wordt een datum gezocht, dit word september
  • Breda: de Orval masterclass, deze is in de Bourgondische Bierkelder op zondag 22 september of 6 oktober.

geweest:

  • België: Orval masterclass in de Kloostergang, Aarschot.
  • Zo ook in Assen, Groningen, Hoorn, Dordrecht, Den Haag, Arnhem, Haarlem, Breda, Hilversum, Utrecht, Almkerk, Nijmegen en Amsterdam.

Welke proeverij zou jij graag een keer doen? Bier en Kaas, Bier en Vega, Bier en Barbecue, Bier en Borrelhappen? Wil je het bij jou op het werk, of thuis? Laat het weten via deze link

Rondvaart boot

Kijk hier voor een biermasterclass op een rondvaart boot in de grachten van Den Haag.

Overige evenementen en FESTIVALS

Masterclasses en bierproeverijen op festivals

Tickets nog niet beschikbaar, zodra ze beschikbaar zijn, dan word het hier gedeeld.

HET GROTE BIERDINER AAN ZEE was op vrijdag 9 februari 2024 is de Oude Kerk op Scheveningen. De volgende restaurant deden mee restaurant Waterproef, Sint Joris en de Draeck, Rootz, Karsten & Kuiper, en Resume by 6&24. De brouwerijen Haagse Broeder, X-Brewing, Leidsch Bierbrouwerij, Crooked Spider en Delftse Brouwers. De volgend editie is op vrijdag 7 februari 2025. Zet je het in je agenda?

Uitgebreide masterclasses, biertesten en bierdiners komen er in het 2024 en 2025, en ook wel in 2026, vanaf september ook op locatie in België, Groningen, Den Haag, Breda en hopelijk ook nog in het Noorden en Zuiden van het land.

Masterclasses op locatie in Den Haag in 2024/2025 worden hier bekend gemaakt. Alle masterclasses zijn in kleine groepjes en soms ook in andere plaatsen dan Den Haag.

Wil jij een bierdiner of biermasterclass bij jouw het bedrijf, laat het weten? Orval-masterclass op locatie? Bier en Barbecue bij jou in de tuin of bij je bedrijf? ism een barbecueteam is ook mogelijk.

Heb je een wens voor een masterclass bij jou in de buurt? laat het weten via een bericht