Masterclasses en proeverijen

Locked in the Beer Shop

Op donderdag 28 december is weer een LOCKED in the Beer Shop, THE HOLIDAY SPECIAL. Nu op de nieuwe locatie, REINKENSTRAAT 3. Kom je ook genieten van een aantal prachtige bieren en een mooi verhaal? Er is een beperkt aantal plaatsen, klik op de datum voor de link naar de tickets.

And a HOLIDAY SPECIAL on thursday december 28th. Get your tickets here.

Locked in the Beer Shop is usually the last Wednesday of the month, but sometimes it’s on a different day.

ORVAL uniek trappistenbier

Orval is het fantastische trappistenbier dat gebrouwen wordt in het zuiden van België. Op een speerworp afstand van Frankrijk. Het kent veel verschillende smaken. Kom je ze ook ontdekken tijdens een masterclass? Wil je er één bij jou in de buurt, laat het weten!

geweest:

  • België: Orval masterclass in de Kloostergang, Aarschot.
  • Zo ook in Hoorn, Dordrecht, Den Haag, Arnhem, Haarlem, Breda, Hilversum, Utrecht en Amsterdam.

Welke proeverij zou jij graag een keer doen? Bier en Kaas, Bier en Vega, Bier en Barbecue, Bier en Borrelhappen? Wil je het bij jou op het werk, of thuis? Laat het weten via deze link

Rondvaart boot

Kijk hier voor een biermasterclass op een rondvaart boot in de grachten van Den Haag.

Overige evenementen

Masterclasses en bierproeverijen op festivals

Tickets nog niet beschikbaar, zodra ze beschikbaar zijn, dan word het hier gedeeld.

  • Bier en Oliebollen- masterclaas op Maandag 11 december bij Rootz in Den Haa ism StiBON. Je kunt hier je plek reserveren. Deelname is € 42,50 p.p. Het beloofd een feestje te worden.

HET GROTE BIERDINER AAN ZEE isop vrijdag 9 februari 2024 is de Oude Kerk op Scheveningen. De volgende restaurant doen mee restaurant Waterproef, Sint Joris en de Draeck, andere worden bekend gemaakt. De brouwerijen komen uit de buurt van Haaglanden, Delft, Katwijk, Leiden.

Uitgebreide masterclasses, biertesten en bierdiners komen er in het 2023, 2024 en 2025, vanaf september ook op locatie in België, Amsterdam, Den Haag, Breda en hopelijk ook nog in het Noorden en Zuiden van het land.

Optie’s voor Masterclasses op locatie in Den Haag in 2023/2024 worden hier bekend gemaakt. Alle masterclasses zijn in kleine groepjes en soms ook in andere plaatsen dan Den Haag.

Wil jij een bierdiner of biermasterclass bij jouw het bedrijf, laat het weten? Orval-masterclass op locatie? Bier en Barbecue bij jou in de tuin?

Heb je een wens voor een masterclass bij jou in de buurt? laat het weten via een bericht