Masterclasses en Proeverijen

voor in 2023

Locked in the Beer Shop

Op woensdag 22 feb is de volgende Lock in the Beer Shop. De deur gaat op slot en met een aantal bierliefhebbers proeven we in 6 ronden verschillende bieren. Er zijn een beperkt aantal plaatsen, tickets zijn hier verkrijgbaar. Statenkwartier, Frederik Hendriklaan: next Locked-in-the-Beer-Shop is on wednesday april 5th.

HET GROTE BIERDINER AAN ZEE

Op vrijdag 10 februari 2023 is de monumentale Oude Kerk op Scheveningen het toneel van het Grote Bierdiner aan Zee. Vijf vooraanstaande restaurants serveren een gerecht, speciaal bedacht bij de vijf bieren die exclusief voor dit evenement gebrouwen zijn. De volgende restaurant doen mee restaurant Glaswerk, restaurant Ethica, brasserie Amare, Café Constant en restaurant Waterproef. Het diner start om 18:00, inloop is vanaf 17:15. Na afloop is er plek om na te borrelen.

  • HET GROTE BIERDINER AAN ZEE, vrijdag 10 februari 2023 in de Oude Kerk in Scheveningen

Orval, de prachtige trappist

Orval is het fantastische trappist die gebrouwen wordt in het zuiden van België. Het heeft vele verschillende smaken. Kom je ze ook ontdekken tijdens een masterclass? Wil je er één bij jou in de buurt, laat het weten!

  • De Orval masterclass is op woe 15 maart in Haarlem. Uitverkocht! Nieuwe datum is woensdag 3 mei
  • De Orval masterclass is op vrijdag 24 feb, deze is uitverkocht. Voor zaterdag 18 maart of vrijdag 28 april in Den Haag zijn er nog wel tickets beschikbaar.
  • Orval masterclass in Breda, deze is in de bourgondische bierkelder op zondag 7 mei 2023. En er zullen er nog een paar in de Breda zijn dit jaar.

Welke proeverij zou jij graag een keer doen? Bier en Kaas, Bier en Vega, Bier en Barbecue, Bier en Borrelhappen? Wil je het bij jou op het werk, of thuis? Laat het weten via deze link

Rondvaart boot

Kijk hier voor een biermasterclass op een rondvaart boot in de grachten van Den Haag.

Overige evenementen

Uitgebreide masterclasses, biertesten en bierdiners komen er in het 2023 en 2024, vanaf september ook op locatie in België, Amsterdam, Den Haag, Breda en hopelijk ook nog in het Noorden en Zuiden van het land.

Masterclasses op locatie in Den Haag in 2023 worden hier bekend gemaakt. Alle masterclasses zijn in kleine groepjes en soms ook in andere plaatsen dan Den Haag. Wil jij een bierdiner of biermasterclass bij jouw het bedrijf, laat het weten? Orval-masterclass op locatie? Bier en Barbecue bij jou in de tuin?

Heb je een wens voor een masterclass bij jou in de buurt? laat het weten via een bericht