Extra informatie
| Gewicht | 1588 kg |
|---|---|
| Afmetingen | 170 × 72 × 240 mm |
Boeken | Proeverijen | Arvid Bergström
€ 46,00
Bier aan Tafel en Proef Bier samen! Indien u een handtekening wenst, dan kunt u dit aangeven bij uw bestelling.
| Gewicht | 1588 kg |
|---|---|
| Afmetingen | 170 × 72 × 240 mm |
€ 23,23
“Proef Bier” is het eerste kookboek van internationaal biersommelier en kok Arvid Bergström. Het boek beschrijft twaalf drie-gangen menu’s en elke gang heeft een bijpassend bier. De drie bieren kun je goed na elke proeven! De gerechten zijn makkelijk te bereiden, en de bieren zijn goed verkrijgbaar.
| Gewicht | 720 kg |
|---|---|
| Afmetingen | 170 × 28 × 240 mm |
€ 59,50
Mocht u “Bier aan Tafel” en “Proef Bier” met één van de boeken uit de serie Bier-en-…. willen, dan kunt u ze ook tegelijk bestellen!
Nu met “Bier en Aardappel“, “Bier en Oliebollen (2e druk) ” of “Bier en Barbecue” erbij, met een beetje korting. Graag bij de bestelling aangeven welke u wilt ontvangen! (Bier en Kaas is uitverkocht! Bier en Oliebollen niet meer en over drie weken leverbaar)
| Gewicht | 1,545 kg |
|---|---|
| Afmetingen | 240 × 170 × 80 mm |
€ 85,00
Het Winter-Bierdiner is op vrijdag 5 december 2025 en wordt gehouden in Den Haag.
Het begint om 18:00 (17:40 inloop) en het duurt tot ongeveer 21:00. We gaan in vijf gangen proeven met daarbij zes verschillende bieren.
We nemen je mee op een heerlijk en smaakvol avontuur. Wat gebeurt er met de smaak van het bier, wat gebeurd er met het gerecht? We proeven bij één gang vlees en bij één gang vis. Vega kan zeker ook, maar dat graag van te voren aangeven, ook of je wel of geen vis eet. Vegan kan dit keer niet! Dit diner wordt voorbereid en begeleid door Internationaal biersommelier Arvid Bergström.
Het wordt gegeven in Den Haag, in de bovenzaal van Café Restaurant Rootz. En na afloop kun je nog genieten op het Rootz Winterbierfestival. Dit is een kleinschalig diner, dus meld je op tijd aan! Beschikbare tafels zijn eerder beperkt.
Check you email, maybe spambox, for the confirmation!
Slechts 5 resterend op voorraad
Het Winter-Bierdiner is op vrijdag 5 december 2025 en wordt gehouden in Den Haag.
Het begint om 18:00 (17:40 inloop) en het duurt tot ongeveer 21:00. We gaan in vijf gangen proeven met daarbij zes verschillende bieren.
We nemen je mee op een heerlijk en smaakvol avontuur. Wat gebeurt er met de smaak van het bier, wat gebeurd er met het gerecht? We proeven bij één gang vlees en bij één gang vis. Vega kan zeker ook, maar dat graag van te voren aangeven, ook of je wel of geen vis eet. Vegan kan dit keer niet! Dit diner wordt voorbereid en begeleid door Internationaal biersommelier Arvid Bergström.
Het wordt gegeven in Den Haag, in de bovenzaal van Café Restaurant Rootz. En na afloop kun je nog genieten op het Rootz Winterbierfestival. Dit is een kleinschalig diner, dus meld je op tijd aan! Beschikbare tafels zijn eerder beperkt.
€ 47,50
Orval masterclass, de Trappist Orval, op vrijdag 16 januari 2026 is de masterclass over het trappistenbier Orval! De masterclass wordt geven in Drachten bij James’ Bistro & Bar. Het begint om 19:00 (18:45 inloop) en het duurt ongeveer 2u30m. We gaan in een aantal ronden (6 a 7) verschillende leeftijden van Orval proeven en waarnemen. Je krijgt uitleg en toelichting op de smaak van Orval, en de verhalen achter deze prachtige trappist. En proeven daarbij ook nog enkele bijpassende hapjes. Met wie kom jij gezellig genieten?
Het wordt gegeven in James’ Bistro & Bar, Zuidkade 45, Drachten. En er zijn maximaal 16 plekken beschikbaar, dus meld je op tijd aan! En controleer je spam-box als je geen bevestiging hebt ontvangen.
Het is een MUST voor Orval-liefhebbers.
Op voorraad
Orval masterclass, de Trappist Orval, op vrijdag 16 januari 2026 is de masterclass over het trappistenbier Orval! De masterclass wordt geven in Drachten bij James’ Bistro & Bar. Het begint om 19:00 (18:45 inloop) en het duurt ongeveer 2u30m. We gaan in een aantal ronden (6 a 7) verschillende leeftijden van Orval proeven en waarnemen. Je krijgt uitleg en toelichting op de smaak van Orval, en de verhalen achter deze prachtige trappist. En proeven daarbij ook nog enkele bijpassende hapjes. Met wie kom jij gezellig genieten?
Het wordt gegeven in James’ Bistro & Bar, Zuidkade 45, Drachten. En er zijn maximaal 16 plekken beschikbaar, dus meld je op tijd aan! En controleer je spam-box als je geen bevestiging hebt ontvangen.
€ 22,50
THEMA: WinterBIER en Kaas, op zaterdag 6 december 2025 is de biermasterclass BIER en KAAS! Deze wordt geven in Den Haag. Het begint om 15:50 (15:40 inloop) en het duurt tot ongeveer 16:35. We gaan in een aantal ronden (3) verschillende smakelijke winterbieren met verschillende KAZEN proeven, je proeft ongeveer 4 of 5 combinatie. Waarom past kaas goed bij bier? En bij winterbier? De combinaties worden tijdens deze proeverij toe en uitgelicht. Wat is jouw favoriete combinatie?
Het wordt gegeven op locatie op het Rootz Winterbierfestival in Den Haag. En er zijn maximaal 18 plekken beschikbaar, dus meld je op tijd aan!
Beer and Cheese, on saturday dec 6th 2025. Starts at 15:50. Location is in The Hague (Rootz Winterbierfestival). Check you email, spambox, for the confirmation
Op voorraad
THEMA: WinterBIER en Kaas, op zaterdag 6 december 2025 is de biermasterclass BIER en KAAS! Deze wordt geven in Den Haag. Het begint om 15:50 (15:40 inloop) en het duurt tot ongeveer 16:35. We gaan in een aantal ronden (3) verschillende smakelijke winterbieren met verschillende KAZEN proeven, je proeft ongeveer 4 of 5 combinatie. Waarom past kaas goed bij bier? En bij winterbier? De combinaties worden tijdens deze proeverij toe en uitgelicht. Wat is jouw favoriete combinatie?
Het wordt gegeven op locatie op het Rootz Winterbierfestival in Den Haag. En er zijn maximaal 18 plekken beschikbaar, dus meld je op tijd aan!
Beer and Cheese, on saturday dec 6th 2025. Starts at 15:50. Location is in The Hague (Rootz Winterbierfestival). Check you email, spambox, for the confirmation!
€ 24,50
THEMA: Winterbier en Winterhappen, op zaterdag 6 december 2025 is de biermasterclass BIER en WINTERHAPPEN! Deze wordt geven in Den Haag. Het begint om 14:20 (14:10 inloop) en het duurt tot ongeveer 15:10. We gaan in een aantal ronden (3) verschillende smakelijke winterbieren met verschillende WINTERSE borrelhappen proeven, je proeft ongeveer 4 of 5 combinatie. Waarom past het goed bij bier? En bij winterbier? De combinaties worden tijdens deze proeverij toe en uitgelicht. Wat is jouw favoriete combinatie?
Denk aan een Aziatische hap, misschien wel een zeer unieke oliebol en een bbq-gerechtje.
Het wordt gegeven op een locatie op het Rootz Winterbierfestival in Den Haag. En er zijn maximaal 16 plekken beschikbaar, dus meld je op tijd aan!
Beer and BITES, on saturday dec 6th 2025. Starts at 14:20. Location is in The Hague (Rootz Winterbierfestival). Check you email, spambox, for the confirmation!
Op voorraad
THEMA: Winterbier en Winterhappen, op zaterdag 6 december 2025 is de biermasterclass BIER en WINTERHAPPEN! Deze wordt geven in Den Haag. Het begint om 14:20 (14:10 inloop) en het duurt tot ongeveer 15:10. We gaan in een aantal ronden (3) verschillende smakelijke winterbieren met verschillende WINTERSE borrelhappen proeven, je proeft ongeveer 4 of 5 combinatie. Waarom past het goed bij bier? En bij winterbier? De combinaties worden tijdens deze proeverij toe en uitgelicht. Wat is jouw favoriete combinatie?
Denk aan een Aziatische hap, misschien wel een zeer unieke oliebol en een bbq-gerechtje.
Het wordt gegeven op een locatie op het Rootz Winterbierfestival in Den Haag. En er zijn maximaal 16 plekken beschikbaar, dus meld je op tijd aan!
Beer and BITES, on saturday dec 6th 2025. Starts at 14:20. Location is in The Hague (Rootz Winterbierfestival). Check you email, spambox, for the confirmation!
€ 47,50
Orval masterclass, de Trappist Orval, op zondag 16 november is de masterclass over het trappistenbier Orval! De masterclass wordt geven in Den Haag bij Bierspeciaal Café De Paas. Het begint om 14:30 (14:15 inloop) en het duurt ongeveer 2u30m. We gaan in een aantal ronden (6 a 7) verschillende leeftijden van Orval proeven en waarnemen. Je krijgt uitleg en toelichting op de smaak van Orval, en de verhalen achter deze prachtige trappist. En proeven daarbij ook nog enkele bijpassende hapjes. Met wie kom jij gezellig genieten?
Het wordt gegeven in Bierspeciaal Café De Paas, Dunne Bierkade 16-A Den Haag. En er zijn maximaal 16 plekken beschikbaar, dus meld je op tijd aan! En controleer je spam-box als je geen bevestiging hebt ontvangen.
Het is een MUST voor Orval-liefhebbers.
Slechts 4 resterend op voorraad
Orval masterclass, de Trappist Orval, op zondag 16 november is de masterclass over het trappistenbier Orval! De masterclass wordt geven in Den Haag bij Bierspeciaal Café De Paas. Het begint om 14:30 (14:15 inloop) en het duurt ongeveer 2u30m. We gaan in een aantal ronden (6 a 7) verschillende leeftijden van Orval proeven en waarnemen. Je krijgt uitleg en toelichting op de smaak van Orval, en de verhalen achter deze prachtige trappist. En proeven daarbij ook nog enkele bijpassende hapjes. Met wie kom jij gezellig genieten?
Het wordt gegeven in Bierspeciaal Café De Paas, Dunne Bierkade 16-A Den Haag. En er zijn maximaal 16 plekken beschikbaar, dus meld je op tijd aan! En controleer je spam-box als je geen bevestiging hebt ontvangen.
€ 47,50
Orval masterclass, de Trappist Orval, op zondag 2 november 2025 is de masterclass over het trappistenbier Orval! De masterclass wordt geven in Den Haag bij Café Restaurant Rootz. Het begint om 15:00 (14:45 inloop) en het duurt ongeveer 2u30m. We gaan in een aantal ronden (6 a 7) verschillende leeftijden van Orval proeven en waarnemen. Je krijgt uitleg en toelichting op de smaak van Orval, en de verhalen achter deze prachtige trappist. En proeven daarbij ook nog enkele bijpassende hapjes. Met wie kom jij gezellig genieten?
Het wordt gegeven in Café Restaurant Rootz, Grote Marktstraat 14 Den Haag. En er zijn maximaal 18 plekken beschikbaar, dus meld je op tijd aan! En controleer je spam-box als je geen bevestiging hebt ontvangen.
Het is een MUST voor Orval-liefhebbers.
Uitverkocht
Orval masterclass, de Trappist Orval, op zondag 2 november is de masterclass over het trappistenbier Orval! De masterclass wordt geven in Den Haag bij Café Restaurant Rootz. Het begint om 15:00 (14:45 inloop) en het duurt ongeveer 2u30m. We gaan in een aantal ronden (6 a 7) verschillende leeftijden van Orval proeven en waarnemen. Je krijgt uitleg en toelichting op de smaak van Orval, en de verhalen achter deze prachtige trappist. En proeven daarbij ook nog enkele bijpassende hapjes. Met wie kom jij gezellig genieten?
Het wordt gegeven in Café Restaurant Rootz, Grote Marktstraat 14 Den Haag. En er zijn maximaal 18 plekken beschikbaar, dus meld je op tijd aan! En controleer je spam-box als je geen bevestiging hebt ontvangen.
€ 46,00
Bier aan Tafel en Proef Bier samen! Indien u een handtekening wenst, dan kunt u dit aangeven bij uw bestelling.
| Gewicht | 1588 kg |
|---|---|
| Afmetingen | 170 × 72 × 240 mm |
€ 25,00
Dit is de tweede herziene druk van Bier aan Tafel! In dit boek staan voorbeelden van het combineren van eten bij bier. Welk gerecht past er bij welk bier? Met meer dan 50 gerechten, 98 bieren en maar liefst 101 combinaties is het een uitgebreid boek. Bij elk gerecht worden één, twee of soms zelfs drie mooie bieren voorgesteld. Proost en eet smakelijk! Prijs voor verzenden binnen Nederland is €1 ! Verzenden naar België kan ook!
Dit is de tweede herziene druk van Bier aan Tafel! In dit boek staan voorbeelden van het combineren van eten bij bier. Welk gerecht past er bij welk bier? Met meer dan 50 gerechten met 98 bieren en maar liefst 101 combinaties. Het is een uitgebreid kookboek, omdat er bij elk gerecht worden één, twee of soms zelfs drie mooie bieren voorgesteld. Proef het bier en geniet van het gerecht. Proost en eet smakelijk!
| Gewicht | 825 kg |
|---|---|
| Afmetingen | 170 × 30 × 240 mm |
€ 65,06
Bier aan Tafel met twee boeken uit de serie “Bier & Spijs”. Kies drie boeken uit Bier en Barbecue, Bier en Oliebollen 2e druk, Bier en Aardappel of Bier en ….. Het kan ook tweemaal of driemaal dezelfde titel zijn! (Bier en Kaas is uitverkocht! Bier en Oliebollen 2e druk is over drie weken leverbaar)
| Gewicht | 900 kg |
|---|---|
| Afmetingen | 170 × 28 × 240 mm |
€ 39,50
Bier aan Tafel met één boek uit de serie “Bier & Spijs”. En welk kies je erbij? Bier en Oliebollen 2e druk, Bier en Barbecue, Bier en Aardappel of Bier en …. ! Prijs voor verzenden binnen Nederland is €1 ! Verzenden naar België kan ook! (Bier en Kaas is uitverkocht! Bier en Oliebollen, 2e druk is over drie weken leverbaar)
| Gewicht | 900 kg |
|---|---|
| Afmetingen | 170 × 28 × 240 mm |
€ 52,52
Bier aan Tafel met twee boeken uit de serie “Bier & Spijs”. Kies twee boeken uit Bier en Barbecue, Bier en Oliebollen 2e druk, Bier en Aardappel of Bier en ….. Het kan ook tweemaal dezelfde titel zijn! (Bier en Kaas is uitverkocht! Bier en Oliebollen 2e druk is over drie weken leverbaar)
| Gewicht | 900 kg |
|---|---|
| Afmetingen | 170 × 28 × 240 mm |
€ 23,23
“Proef Bier” is het eerste kookboek van internationaal biersommelier en kok Arvid Bergström. Het boek beschrijft twaalf drie-gangen menu’s en elke gang heeft een bijpassend bier. De drie bieren kun je goed na elke proeven! De gerechten zijn makkelijk te bereiden, en de bieren zijn goed verkrijgbaar.
| Gewicht | 720 kg |
|---|---|
| Afmetingen | 170 × 28 × 240 mm |
€ 37,50
Proef Bier met één boek uit de serie “Bier & Spijs”. En welk kies je erbij? Bier en Oliebollen 2e druk, Bier en Aardappel, “Bier en Barbecue” of “Bier en …”.(Bier en Kaas is uitverkocht! Bier en Oliebollen 2e druk is over drie weken leverbaar)
| Gewicht | 900 kg |
|---|---|
| Afmetingen | 170 × 28 × 240 mm |
€ 50,00
Proef Bier met twee boeken uit de serie Bier & Spijs. Kies twee boeken uit ‘Bier en Barbecue’, ‘Bier en Oliebollen 2e druk‘, ‘Bier en Aardappel’ of ‘Bier en …’. Het mogen tweemaal dezelfde titel zijn! (Bier en Kaas is uitverkocht! Bier en Oliebollen 2e druk is over drie weken leverbaar)
| Gewicht | 900 kg |
|---|---|
| Afmetingen | 170 × 60 × 240 mm |
€ 15,50
In het nieuwe kookboek Bier en Barbecue staan vele combinaties met barbecuegerechten en bier, meer dan honderdtwintig verschillende bieren en meer vijftig heerlijke gerechten. Bestel hier “Bier en Barbecue“. Het boek is een klein boek, gebonden via integraalband met kapitaalband, met een leeslint en zachte omslag.
Wil je er meerdere bestellen, stuur dan eerst een email. De afmeting is 120 x 170 mm en heeft 160 pagina’s boordevol smakelijke combinaties!
Prijs voor verzenden binnen Nederland is €1 ! Verzenden naar België kan ook!
| ISBN 9789082384475 |
Op voorraad
In het nieuwe kookboek Bier en Barbecue staan vele combinaties met barbecuegerechten en bier, met meer dan honderdentwintig verschillende bieren! Tien hoofdstukken met meer vijftig heerlijke gerechten. Bestel hier “Bier en Barbecue”
Het boek is een klein boek, zoals Bier en Oliebollen. Gebonden middels een integraalband met kapitaalband en leeslintje. En de omslag is zacht en afwasbaar. Bestel het hier als ultiem kado voor jezelf of iemand anders.
De afmeting is 120 x 170 mm. Het zijn 160 pagina’s boordevol smakelijke combinaties!
Prijs voor verzenden binnen Nederland is €1 !
| Gewicht | 120 kg |
|---|---|
| Afmetingen | 170 × 120 × 8 mm |
€ 16,50
Het kookboek Bier en Oliebollen met recepten voor 27 verschillende oliebollen met bijpassend bier! De 2e DRUK is er! Een oliebol met blauwe kaas en chorizo, met koffie en vanille, met champignons en peterselie of met banketbakkersroom? Wat is jouw favoriet? Het boek is nu leverbaar. Prijs voor verzenden binnen Nederland is €1 ! Verzenden naar België kan ook!
| ISBN 9789082384499 |
Op voorraad
| Gewicht | 110 kg |
|---|---|
| Afmetingen | 165 × 115 × 8 mm |